Willebroek

Dakontmossing Willebroek

Dakontmossing (het ontmossen van daken) op ecologische wijze en wettelijk verantwoorde manier behoort tot onze grootste specialiteit. Tevens onderhoudt firma BC-Projects platte en hellende daken, met een onderhoudsgarantie met anti-mos-behandelingen, die zowel een curatieve of preventieve werking hebben.

Waarom een dak ontmossen?

Mos en algen liggen meestal aan de basis voor lekken in daken: op termijn dringen de wortels van het mos in de dakbedekking, de bedekking wordt poreus en kan zelfs barsten of scheuren. Na de anti-mos behandeling is het dak als nieuw en in prima staat.

Plat dak & hellend daken

Dakontmossing kan uitgevoerd worden op zowel platte daken (plat dak met EPDM dakrubber dakbedekking) als hellende daken (dakpannen, leien daken)

Prijs dak ontmossen in Willebroek

Wat is de prijs om een dak te ontmossen? De kostprijs van dakontmossing hangt vooral af van het te behandelen dakoppervlak. Zowel bij platte daken als hellende daken kan ontmossen tegen correcte prijs. Vraag gerust een gratis offerte dak ontmossen!

Offerte dakontmossing

Ook je dak laten ontmossen? Vraag SteamGreen z'n beste prijs en/of laat gratis een offerte dakontmossing opstellen!

Gratis prijsofferte dak ontmossen aanvragen

EPDM Willebroek

BC-Projects is eveneens gekend voor het plaatsen van EPDM.

EPDM dakbedekking op platte daken en zelfs dakgoten in epdm bieden een lange levensduur @ correcte prijs.

EPDM-rubberdaken en goten

EPDM (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer) is een rubberfolie met zeer hoog rek- en breukweerstand (tot 400%) met een zeer lange levensduur tot 50 jaar. U ontvangt van ons indien gewenst een levensduurgarantie met werfattest. Wij zorgen steeds voor een perfecte afwerking.

EPDM kan goed tegen ozon- en UV-straling: dit is nodig omdat het dak hier veelvuldig mee in aanraking komt. Doordat dit materiaal een lange levensduur heeft, gaat dergelijk type plat dak dakbedekking langer mee en is het op termijn goedkoper dan een andere soort dakdichting.

Dakisolatie Willebroek

Je dak isoleren in Willebroek? Isolatiewerken aan plat of hellend dak nodig. Naast vakmanschap en ervaring kan bij bij BC-Projects eveneens rekenen op correcte prijzen. Dakisolatie dient volgens de regels van de kunst aangebracht te worden, onafhankelijk het gekozen isolatiemateriaal. Overigens bestaan er verschillende isolatie systemen en technieken die perfect passen voor hellende daken of plat dak constructies.

Advies isolatiemateriaal - prijs dakisolatie / offerte dak isoleren aanvragen

Gevelreiniging Willebroek

Als gevelreiniging expert reinigt SteamGreen tevens gevels bij particulieren en bedrijven. Om vervuiling van gevels te verwijderen en om de gevel te beschermen wordt een milieuvriendelijke gevelreiniging aan correcte prijs voorgesteld. Roetaanslag, zoutplekken,graffiti, algen, mos, ...

... onze gevelreinigers zorgen ervoor dat elke gevel op een veilige en efficiënte manier gereinigd wordt. Indien gewenst kan de gevel behandeld worden met een anti-graffiti-product.

Anti-graffiti bescherming:

Een kleurloze anti-graffiti beschermlaag voor baksteen natuursteen en aanverwante bouwmaterialen

Offerte gevel reinigen

Ook je gevel laten reinigen en/of de gevel van een anti-graffiti coating voorzien? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, prijzen en modaliteiten of vraag Brussels Coating Projects om een gratis offerte!

Offerte gevelreiniging / anti-graffiti coating aanvragen

Andere diensten in Willebroek:

Dak coating

BC-PROJECTS kan iedere reiniging aan en tevens voorzien van een bijkomende beschermende laag, een extra coating, waardoor uw dakbedekking of gevel beter beschermd wordt en uw materiaal langer meegaat.

Vochtproblemen

BC-PROJECTS is uitgerust om zowel binnen als buiten vochtproblemen aan te pakken. Last van opstijgend vocht of doordringende vochtplekken? Bel ons meteen wanneer u nattigheid voelt!

Reinigen van oprit, terras of tuinpad

BC-PROJECTS zorgt er ook voor dat uw oprit, uw terras of andere klinkers & kasseien oppervlakten grondig gereinigd worden onder stoom druk, waardoor deze weer opgefrist een volgend leven aankunnen.