Werkzaamheden BC-Projects

Naast het milieuvriendelijk reinigen van daken, het ontmossen van daken, het reinigen van gevels staat BC-PROJECTS uit Londerzeel ook klaar voor het coaten van daken, EPDM rubberbekleding en dakisolatie  bestrijden van vocht en het reinigen van terrassen en klinkers.

EPDM & Dakisolatie

BC-PROJECTS is in en rond Londerzeel gekend voor het plaatsen van EPDM rubber dakbedekking en dakisolatie aan platte & hellende daken.

Wat is EPDM dakbedekking?

EPDM is een afkorting die staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Wat moeilijke woorden, waarvan men geen idee heeft wat het inhoudt of wat men er mee kan doen. EPDM rubber dakbedekkingen kunnen doorgaan als rubber, maar dan wel een dunne, ijzersterke rubbersoort, die tevens waterdicht is: dus geschikt voor dakbedekking!

Voordelen van EPDM

Net als veel producten voor de bouw heeft EPDM tal van voordelen. Uiteraard gelden voor EPDM-folie als dakbedekking een aantal voorwaarden, omdat dit product gebruikt wordt voor het maken van een dak: dat dak moet van hoge kwaliteit zijn en mag geen vocht doorlaten. Hieraan zijn kwaliteitseisen verbonden. EPDM-folie heeft een hoge elasticiteit . Dit komt goed van pas bij het leggen van de dakbedekking. Zo kunnen hoeken goed worden opgevuld en randen mooi worden afgewerkt.

EPDM kan goed tegen ozon- en UV-straling : dit is nodig omdat het dak hier veelvuldig mee in aanraking komt. Doordat dit materiaal een lange levensduur heeft, gaat dergelijk type dakbedekking langer mee en is het op termijn goedkoper dan ander materiaal. Kies dus gerust voor EPDM.

EPDM-rubberdaken en goten

EPDM is een rubberfolie met zeer hoog rek- en breukweerstand (tot 400%) met een zeer lange levensduur tot 50 jaar.

EPDM is 100% vrij van schadelijke materialen: lichtste materialen met hoogste rendement!

 U ontvangt van ons indien gewenst een levensduurgarantie met werfattest. Wij zorgen steeds voor een perfecte afwerking.

Dakisolatie

Ook nu zijn er nog bepaalde premies op verschillende systemen die perfect passend zijn voor het isoleren van een hellend of plat dak

https://www.vlaanderen.be/prem...


Je plat of hellend dak isoleren

Kies dan zeker voor een goede dakdichting en dakisolatie.

Neem contact op met BC-PROJECTS!


Vochtproblemen

BC-PROJECTS is uitgerust om zowel binnen als buiten vochtproblemen aan te pakken. Last van opstijgend vocht of doordringende vochtplekken? Bel ons meteen wanneer u nattigheid voelt!


Reinigen van oprit, terras of tuinpad

BC-PROJECTS zorgt er ook voor dat uw oprit, uw terras of andere klinkers & kasseien en oppervlakten grondig gereinigd worden onder stoom druk, waardoor deze weer opgefrist zijn en een volgend leven aankunnen.

Gratis offerte aanvragen

Eén van bovenstaande klussen uitbesteden aan een ervaren vakman die scherpe prijzen hanteert? 

Neem contact op met BC-Projects uit Londerzeel, en vraag gerust naar een Gratis en vrijblijvende offerte!


Gratis offerte aanvragen