Werkzaamheden regio Londerzeel

Naast het milieuvriendelijk reinigen van daken, het ontmossen van daken, het isoleren van daken, het reinigen van gevels staat BC-PROJECTS uit Londerzeel ook klaar voor het coaten van daken, het bestrijden van vocht en het reinigen van klinkers.

Dak coating

BC-PROJECTS kan iedere reiniging aan en tevens voorzien van een bijkomende beschermende laag, een extra coating, waardoor uw dakbedekking of gevel beter beschermd wordt en uw materiaal langer meegaat.

Vochtproblemen

BC-PROJECTS is uitgerust om zowel binnen als buiten vochtproblemen aan te pakken. Last van opstijgend vocht of doordringende vochtplekken? Bel ons meteen wanneer u nattigheid voelt!

Reinigen van oprit, terras of tuinpad

BC-PROJECTS zorgt er ook voor dat uw oprit, uw terras of andere klinkers & kasseien oppervlakten grondig gereinigd worden onder stoom druk, waardoor deze weer opgefrist een volgend leven aankunnen.

Gratis offerte aanvragen

Eén van bovenstaande klussen uitbesteden aan een ervaren vakman die scherpe prijzen hanteert? Neem contact op mat BC-Projects uit Londerzeel, informeer en/of laat meteen een gratis offerte opstellen!

BRUSSELS COATING werd in 2017 BC-PROJECTS

Gratis offerte aanvragen